Professionele massagetherapie

In een fysiotherapiepraktijk heeft u verschillende opties voor professionele massagetherapie:

Voor de ‘één op één’ behandeling is de PRO6 -MK400L  het apparaat met de meeste behandelmogelijkheden en geschikt voor dagelijks continue gebruik. De PRO6  systemen  zijn bedoeld voor intensief en regelmatig gebruik door  professionals voor o.a oedeembehandeling, blessurebehandeling, conditieverbetering of wellness. Deze apparaten hebben een aantal voorgeprogrammeerde programma’s, die voldoende mogelijkheid tot variatie geven en alle stappen zijn tevens met de hand nader in te stellen. Ook kunt u combinaties van behandelingen voorprogrammeren. Vooral patiënten, die herstellen van een blessure of operatie aan een van de ledematen kan dit juist ervoor zorgen dat zij sneller herstellen, waardoor u beter binnen de voorgeschreven behandeltijden blijft.

Voor professioneel gebruik staat uiteraard onze HOME4 serie ook ter beschikking. De apparatuur wordt dan vaak gebruikt bij huisbezoeken, vanwege de goede draagbaarheid. Om voldoende behandelkeuze te hebben, adviseren wij in een dergelijk geval de aanschaf van de HOME4- LX9bag te overwegen.
Wilt u een apparaat in bruikleen geven voor thuisbehandeling tussen de praktijkbehandeling in, overweeg dan de aanschaf van ons eenvoudigste apparaat. Hiermee kan bijvoorbeeld oedeem snel teruggedrongen worden. Veelal heeft u in 3 weken al een goed resultaat en kunt u de patiënt al een steunkous aanmeten. De eenvoudige bediening maakt dat u de patiënt slechts kort hoeft te instrueren en dat hij de behandeling indien nodig meerdere keren per dag zelfstandig kan uitvoeren. Veelal kunt u deze in overleg aan een patiënt in bruikleen geven tegen een vergoeding.